Zonnepanelen en thuisbatterijen

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Waarom zonnepanelen en een thuisbatterij

Groene energie is de toekomst. Met een slimme combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij kan je je zelfverbruik verhogen van 30% naar 80%. Zo word je niet alleen minder afhankelijk van het elektriciteitsnetwerk en de schommelende prijzen. Je optimaliseert ook je energieverbruik. Bovendien weet je precies wanneer en hoeveel energie je verbruikt omdat je je installatie via de bijhorende applicatie op de voet kan volgen: hoeveel elektriciteit wek je op, hoeveel gebruik je, wat duw je terug naar het net enzovoort.

Installateur zonnepanelen en thuisbatterijen - Climaline, jouw HVAC-specialist

Met de geoptimaliseerde DC-technologie van Solaredge haal je niet alleen meer energie uit je zonnepanelen. Het nieuwe “Solaredge Home network” optimaliseert ook het gebruik van zonne-energie door compatibele huishoudelijke apparaten zoals verwarming en koeling te beheren. 

— Mathias 

Waarom met Climaline samenwerken voor je zonnepanelen en thuisbatterijen

Als RESCert gecertificeerd bedrijf ligt onze focus op hernieuwbare energie en innovatieve thuisbatterij-technologieën. Jij geniet daardoor van een maximaal rendement bij je thuis of op je bedrijf. Wij werken enkel met gevestigde waarden en A-merken en een selectie kwaliteitsproducten. Wij zorgen ook voor de keuring en vragen je premie aan. Geen gedoe met papierwerk achteraf.

Ben je op zoek naar een offerte op maat voor je zonnepanelen en thuisbatterij?

Contacteer ons - small

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten