Koeltechniek

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Commerciële koelinstallaties

Elke onderneming is uniek. Voor elk industrieel bedrijf, winkel, supermarkt of horecazaak, bestaan betrouwbare koel- en vriesoplossingen, flexibel afgestemd op het type gebouw en voor kleine tot grote koeltoepassingen. Met een moderne koel- en vriesinstallatie zet je volop in op energiezuinigheid en ben je zeker van conformiteit aan de huidige en toekomstige milieunormen.

Commerciële koeltechniek - Climaline

Met preventief onderhoud van je professionele koelinstallaties voorkom je niet alleen storingen, het zorgt er ook voor dat je installatie efficiënt werkt. Een goed onderhouden installatie verbruikt tot 30% minder energie.

— Dimme

Waarom samenwerken met Climaline voor koelsystemen

​Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf vertrekken we van een uitgebreide analyse om de meest optimale oplossing voor te stellen. Wij bieden een totaalservice voor het ontwerp van koel- en vriescellen en de bijhorende koeltechnische installaties. Ook na de installatie kan je op ons rekenen. Via een online platform volg je jouw installatie op de voet op, zie je de status van het onderhoud en heb je al je certificaten bij de hand. We bieden een 24/7 service, waarbij we op afstand monitoren en aanpassingen uitvoeren en als het nodig is, komen onze depannageploegen snel ter plaatse om met kennis van zaken problemen op te lossen.

Wil je advies van een expert over de verschillende koelmogelijkheden?

Contacteer ons - small

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten