Samen voor een efficiënt en duurzaam project

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Nice to meet you! Wij zijn Mathias en Dimme

Slimme energietechnologieën kunnen je helpen om je energiekosten te minimaliseren en je milieu-impact te verminderen. Op de markt beweegt er veel. Zie je door het bos de bomen nog? Om je als particulier en als bedrijf te ondersteunen bij deze beslissingen, staan we graag voor je klaar met concreet advies.

Mathias Lamoen en Dimme Herremans van Climaline

Passie voor techniek

Onze loopbanen startten in verschillende bedrijven. Onze passie voor de juiste installatie op de juiste plaats, ondersteund door een persoonlijke klantenservice, bracht ons uiteindelijk samen als zaakvoerders van Climaline. Met Dimme Herremans als expert koeltechniek en ventilatie, en Mathias Lamoen die alles kent van warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen, vormen we samen met ons team een geoliede machine.

Climaline - HVAC-oplossingen voor particulieren en bedrijven

Totaalservice, de reden waarom je voor ons moet kiezen

Onze missie is helder. Efficiënte en duurzame hvac-oplossingen ontwerpen voor particulieren en bedrijven. Door onze expertise in diverse vakgebieden kunnen we ook totaalprojecten tot een goed einde brengen. Of je nu enkel zonnepanelen laat installeren, of voor een geïntegreerde aanpak kiest met zonnepanelen in combinatie met warmtepompen, elke installatie eist maatwerk. Laat je dat over aan een vertegenwoordiger? Of schakel je de technisch experten van Climaline in? Dezelfde mensen die én de site visit of het thuisbezoek doen, én de offerte opmaken? Die ook het overzicht bewaren bij de installatie én de afregeling doen waar nodig? Diezelfde mensen die je ook kan contacteren met vragen na de installatie en die je kan inschakelen voor onderhoud en herstelling? Totaalservice of niet? Jij kiest!

Wil je advies van experten over de verschillende technische mogelijkheden?

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten