Warmtepompen

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp is een verstandige keuze en een totaaloplossing als je lagere verwarmingskosten wil combineren met een milieuvriendelijke warmteproductie voor verwarming en sanitair warm water. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond (geothermische warmtepompen) of de lucht (luchtluchtwarmtepomp en luchtwaterwarmtepomp). Met een warmtepomp verminder je het gebruik van fossiele brandstoffen en beperk je de schadelijke CO2-uitstoot. Warmtepompen zijn geschikt voor kleine tot grote energiebehoeften.

Installatie Warmtepomp - Climaline

Ook overstappen naar de normen van nieuwbouwwoningen? Met een warmtepomp kan je het volledige gasnetwerk in jouw woning uitschakelen.

— Mathias

Waarom samenwerken met Climaline voor je warmtepomp?

Met het RESCert certificaat in onze broekzak ben je zeker van een kwalitatieve installatie die we plaatsen volgens de regels van de kunst. Zo kan je de premie aanvragen waar je recht op hebt. Bovendien volgt één persoon bij Climaline je volledige dossier op: van de analyse tijdens het bezoek, de calculatie, het ontwerp, de offerte tot de installatie en de afregeling.

Ben je op zoek naar een offerte op maat voor je warmtepomp?

Contacteer ons - small

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten