Airconditioning

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Waarom airconditioning

Een airco is een energiezuinige lucht-lucht warmtepomp die op elk moment van het jaar het juiste binnenklimaat garandeert. Moderne airco’s koelen en verwarmen, ventileren, filteren en ontvochtigen de ruimte. Zo geniet je van maximaal comfort bij je thuis of in je bedrijf. Misschien denk je bij airco aan de klassieke airco met wandmodellen. Maar er bestaan nog heel wat andere toepassingen, zoals splits, multisplits en monoblocks.

Onze airco’s bieden tot A+++ energierendement dankzij een aantal geavanceerde oplossingen. 

Kamerunit airconditioning - Climaline

Een airco haalt energie uit de lucht, en zet daarvoor elektriciteit in. Met zonnepanelen kun je die elektriciteit (gedeeltelijk) zelf produceren. Ook met de installatie van zonnepanelen kunnen we je helpen.
— Mathias

Klimatisatie en de meest gebruikte oplossingen in retail

Winkels en warenhuizen hebben door hun specifieke noden (grote oppervlaktes, veel passage) een aparte aanpak nodig. Bij Climaline zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van installaties die niet alleen de temperatuur beheersen, maar ook de luchtkwaliteit, vochtigheid en ventilatie optimaal managen in ruimtes waar mensen samenkomen. Enkele vaak toegepaste voorbeelden: VRV-systemen, luchtgroepen/rooftops, chillers, Dx-(koel)systemen, watergekoelde units en warme luchtgordijnen.

Waarom samenwerken met Climaline voor airconditioning

Energiezuinigheid, technische performantie en esthetiek, als RESCert gecertificeerd bedrijf helpen we je graag verder met advies rekening houdend met je specifieke situatie. Dankzij onze uitgebreide kennis van de verschillende systemen stellen we de optimale installatie voor. We werken enkel met kwaliteitsleveranciers, om je op lange termijn de beste prijs/kwaliteit te garanderen.

Ben je op zoek naar een offerte op maat voor je airconditioning?

Contacteer ons - small

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten