Ventilatie en extractie

Gratis offerte op maat

Totaalservice

Onafhankelijke experten

Waarom ventilatie in woningen

Luchtkwaliteit is steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Met een optimaal gebalanceerd ventilatiesysteem zorg je voor een gezond binnenklimaat. Een woningventilatiesysteem vervangt je vervuilde binnenlucht continu en gecontroleerd door verse buitenlucht. Zo verwijder je het teveel aan CO2, stofdeeltjes, geurtjes, vocht enzovoort. De systemen werken met een natuurlijke of mechanische luchtaanvoer en -afvoer of een combinatie van beiden.

Ventilatie particulier - Climaline

Wist je dat, door enkel de motor te vervangen van je ventilatiesysteem, je een enorme besparing kan realiseren? Het is weinig geweten. Wij hebben heel wat ervaring in deze ombouw.
— Dimme

Ventilatiesystemen specifiek voor winkels en warenhuizen

Winkels en warenhuizen hebben specifieke noden voor ventilatie en extractie. Een balansventilatie met warmterecuperatie, met een mechanische luchtafvoer en -aanvoer, garandeert een perfect evenwicht tussen verwarming, isolatie en verluchting. De warmterecuperatietechnologie wint tot 90% van de warmte terug en de hyperefficiënte motor verlaagt je verbruik. Met een duidelijke bedieningslogica kan je je ventilatie en energieverbruik eenvoudig beheren.

HVAC-oplossingen voor bedrijven - Installatie professionele ventilatie Climaline

Waarom met Climaline samenwerken voor je ventilatie

Samenwerken met Climaline betekent samenwerken met een partij die veel ervaring heeft in luchtventilatie, filtering, over- en onderdruk, extracties en als je wenst, CO2-regelende systemen. Nog een bewijs van onze kwaliteit: we werken enkel met filters met een Eurovent certificering. En je mag natuurlijk rekenen op onze end-to-end service: van plaatsbezoek, calculatie, ontwerp, installatie, inregeling en opstart.

Wil je advies van een expert over de verschillende mogelijkheden van ventilatie?

Contacteer ons - small

Waarom voor Climaline kiezen?

  • Gratis offerte op maat
  • Totaalservice
  • Onafhankelijke experten